Welkom op onze website met voetbalshirts

goedkope voetbalshirts|goedkope voetbaltenues

Erling Haaland is een geweldige speler

Ik weet zeker dat veel mensen gisteravond de kwartfinales van de Champions League hebben bekeken. Onder hen was er één speler die indruk op iedereen maakte: Erling Haaland. Hij was minder dan twee maanden bij Dortmund. En het was de eerste keer dat hij het Borussia Dortmund shirt droeg in een Champions League-wedstrijd. Hij begon echter onmiddellijk aan zijn uitvoering.

In de 69e minuut van de wedstrijd, na een pass van zijn teamgenoot, scoorde Haaland met precisie. Het was zijn negende doelpunt in de Champions League, maar zijn optreden ging door. In de 77e minuut greep hij een kans uit het strafschopgebied en scoorde met een krachtig schot. De spits, die nog steeds jonger is dan 20, was echt geweldig! Zijn optreden overschaduwde het Paris Saint Germain shirt volledig.

Uiteindelijk leidde hij Dortmund naar een 2-1 overwinning. Bovendien vestigde hij na de wedstrijd een nieuw record in de Champions League. Hij scoorde in totaal 10 doelpunten in zijn eerste zeven Champions League-wedstrijden, waarmee hij een record vestigde voor de snelste om 10 doelpunten in de competitie te scoren.

+ نوشته شده در  چهارشنبه 30 بهمن 1398ساعت 23:27  توسط yidao liu 

Nu is Liverpool misschien onoverwinnelijk

Tot nu toe is er dit seizoen in de Premier League een club wiens kracht alle verbeelding te boven gaat: Liverpool. Ze staan ​​nu met 76 punten bovenaan de Premier League en staan ​​25 punten voor op de tweede plaats Leicester City. Het lijdt dus geen twijfel dat het Liverpool shirt de Premier League-titel zal worden.

Het resultaat is gewoon schokkend. We weten allemaal dat de competitie in de Premier League erg hevig is en het is vaak pas aan het einde van het seizoen dat we weten welke club de titel zal winnen. Maar nu wordt algemeen aangenomen dat Liverpool de titel wint, zelfs het Leicester City shirt kan hun schittering niet verbergen. En met meer dan twee maanden te gaan tot het einde van het seizoen, is het ongelooflijk.

Zelfs coach Jurgen Klopp van Liverpool vond het resultaat gek. Hij zei: "Het resultaat is waanzinnig. Ik ben niet slim genoeg om het te begrijpen. En ik heb nog nooit zoveel ervaring gehad. Het is echt goed." Daarom kan Liverpool naar mijn mening nu onoverwinnelijk zijn.

+ نوشته شده در  سه شنبه 29 بهمن 1398ساعت 0:46  توسط yidao liu 

Martin Ødegaard trok de aandacht van Real Madrid

Martin Ødegaard kreeg veel aandacht toen hij in 2015 bij Real Madrid kwam. Hij had echter geen enkele kans om het Real Madrid shirt te dragen, omdat hij niet veel vermogen toonde. Hij was tenslotte te jong. Sindsdien is hij uitgeleend aan andere clubs.

Maar hij wil nog steeds spelen voor Real Madrid. Dit seizoen koos hij ervoor om het Real Sociedad shirt te dragen om zich zo snel mogelijk aan La Liga aan te passen. Eindelijk, na jaren van hard werken, bewees hij zijn vermogen. In zijn 23 wedstrijden dit seizoen had hij een perfect record van zes doelpunten en acht assists. Zijn vooruitgang heeft de aandacht van Real Madrid getrokken, die hem van tevoren terug willen halen. Hij wees het verzoek van Real Madrid echter af.

Waarom? Sommige mensen begrijpen zijn beslissing niet, maar hij heeft zijn eigen plan. Hoewel het zijn droom is om voor Real Madrid te spelen, wil hij nu zijn vaardigheden bij Real Sociedad blijven verbeteren. Ik geloof dat hij terugkeert naar Real Madrid als hij denkt dat zijn vaardigheden volwassen zijn. Daarom is zijn beslissing verstandig.

+ نوشته شده در  دوشنبه 21 بهمن 1398ساعت 21:10  توسط yidao liu 

Dembele voldeed niet aan de verwachtingen van Barcelona

Barcelona is een van de meest succesvolle voetbalclubs ter wereld. Ze hechten veel belang aan hun eer. Daarom is het Barcelona shirt altijd zo populair geweest bij fans. Na jaren van succesvol management is de club zeer goed gefinancierd.

Daarom zijn ze bereid die potentiële jonge spelers te kopen. In 2017 tekenden ze Ousmane Dembele voor 105 miljoen euro. Destijds schokte de deal veel mensen omdat Dembele slechts 19 jaar oud was. Voordat hij naar Barcelona kwam, droeg hij het Borussia Dortmund shirt. Hoewel hij buitengewone vaardigheden had getoond, vonden veel mensen het te riskant om hem met zo'n hoge prijs te ondertekenen.

Helaas heeft hij de verwachtingen van Barcelona niet waargemaakt. Hij probeerde niet zijn vaardigheden te verbeteren en was zelfs te laat voor training. Bovendien raakt hij vaak gewond. Volgens de statistieken is hij sinds zijn indiensttreding bij Barcelona ongeveer 350 dagen gewond en hersteld.

+ نوشته شده در  پنجشنبه 17 بهمن 1398ساعت 23:31  توسط yidao liu 

Het seizoen van Dembele eindigde vroeg

Ousmane Dembele, nu 22, was een belangrijke speler in Barcelona. Nadat hij het Barcelona shirt droeg in 2017, kreeg hij veel aandacht. Omdat hij niet alleen jong was, maar ook als een groot potentieel beschouwde. Zijn tijd in Barcelona is echter niet overtuigend geweest.

Hij is te fragiel. Hij probeerde zijn vaardigheden niet te verbeteren en kwam zelfs laat opdagen voor de training. Aan de andere kant raakte hij vaak gewond. Volgens de statistieken is hij sinds zijn indiensttreding bij Barca ongeveer 350 dagen gewond en hersteld. En als hij vorig seizoen niet voor zijn fouten was geweest, zou Barca niet zijn veederd door het Liverpool shirt. Als gevolg hiervan is de club nu teleurgesteld in hem.

Gisteren gebeurde er iets nog ongelukkiger met hem. Hij raakte opnieuw gewond tijdens de training. Volgens het medische team was de pees van zijn biceps femoris proximaal aan zijn rechterdij volledig gescheurd. Dat betekent dat zijn seizoen vroeg is afgelopen.

+ نوشته شده در  چهارشنبه 16 بهمن 1398ساعت 18:42  توسط yidao liu